На Ужгородщині у ДТП потрапив суддя Ужгородського міськрайонного суду

Cьогодні о 7:40 годині на об‘їзній Ужгорода біля заправки Shell трапилась аварія.

Про це у мережі повідомив журналіст Віталій Глагола. За його словами водієм одної з авто є суддя Ужгодського міськрайонного суду Тамаз Деметрадзе.

Mercedes-Benz судді зіткнувся із Renault Mégane червоного кольору. Водія (білоруса) та пасажира Renault (мешканця Тячівського району) госпіталізовано до лікарні. Їх довелось витягати з авто за допомогою рятувальників. Хто винен у зіткненні поки невідомо. До слова, суддя місце ДТП не покидав, номери із авто не знімав. Винуватця встановлюватимуть слідчі Головного управління Нацполіції Закарпатської області” – йдеться у повідомленні.

Двоє потерпілих із попередньої аварії зараз у лікарні. У 43-річного мешканця Білорусі закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закритий багатоуламковий тім‘яної і скроневої кісток із правого боку, а також гостра гематома головного мозку. Він зараз у лікарні. У ці хвилини триває операція. Лікарі борються за його життя.

Інший пасажир, неповнолітній. Мешканець Тячівського району. За місяць йому має виповнитись 18 років. У нього закритий перелом правої п‘ястної кістки, багаточисленні забої м‘яких тканин.

За попередньою версією (інформація із моїх джерел у поліції) суддя не винен у цій ДТП. Він не змінював руху по своїй смузі, а Рено вилетіло на зустріч Мерседесу. Деталі ще з‘ясовують” – пише Глагола.

У поліції ж офіційно, досі нічого не коментують. За інформацією з пресслужби ГУНП в Закарпатській області, коментарі події відсутні у зв’язку з тим, що підслідність у справі прокуратурою області досі не визначена. Найімовірніше, розслідуватимуть справу фахівці ДБР, до кмпетенції яких входить дана категорія порушень.

Схожі новини

Залишити коментар