Смертельне ДТП на Мукачівщині: офіційні подробиці жахливої аварії із загиблим та 6-ма потерпілими (ФОТО)

На автодорозі Київ-Чоп, в Мукачівському районі, водій автомобіля «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем. Винуватець ДТП від отриманих травм загинув, ще 6 осіб травмовано, серед яких вагітна жінка та 3-річна дитина.

Як повідомляють у Головному управлінні Нацполіції Закарпаття, 8 вересня, близько 09.50 год до Мукачівського районного відділення поліції надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп неподалік смт.Чинадієво.

Слідчі встановили попередні обставини автопригоди — 40-річний водій «Daewoo Lanos», мешканець м. Свалява, рухаючись у напрямку м. Мукачево, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем марки «Skoda Octavia» під керуванням 27-річного мукачівця.

Внаслідок зіткнення водій «Daewoo Lanos» помер на місці аварії. Його дружину та 35-річного пасажира, жителя Львівської області, з тяжкими травмами госпіталізовано до Мукачівської ЦРЛ.

Вагітну 34-річну жінку та її 3-річного сина, які були пасажирами «Skoda Octavia», також помістили до медзакладів для надання допомоги. 27-річний водій та його 26-річна дружина перебувають на амбулаторному лікуванні.

За фактом ДТП з тяжкими наслідками відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик поліції. У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди.

Схожі новини

Залишити коментар