Закарпатську митницю ДФС очолив Сергій Гринчук

Від 5 вересня, керувати Закарпатською митницею ДФС, в статусі в.о. начальника, буде Гринчук Сергій Іванович, який до цього, з 03.11.2017 виконував обов’язки начальника Житомирської митниці ДФС.

Нагадаємо, з жовтня 2016 року, очільником Закарпатської митниці ДФС був радник податкової та митної справи І рангу Балуєв Станіслав Сергійович.

До слова, місцеві ЗМІ ширять інформацію, що публічно звільнений президентом під час візиту до Ужгорода начальник Закарпатської митниці ДФС Станіслав Балуєв повернувся на посаду після відпустки і поновив на роботі всіх звільнених за цей час працівників.

У прес-службі ДФС підтвердили про назначення Гринчука на посаду в.о. начальника і в той же час пояснили, що ситуація дивна, так як діючого керівника Станіслава Балуєва не було поновлено на посаді, адже офіційно з часу наради на митниці його ніхто так і не звільнив. Він перебував у відпустці. Не йде мова поки і про переведення на іншу посаду.

Про поновлення на посаді заступників також мова не йде, адже в нього нема таких повноважень.
Додаткову інформація у мережі про призначення керівника оприлюднив журналіст Віталій Глагола:

“Призначення нового керівника тимчасове, до реформування самої митниці. Мені вдалось отримати копію наказу про призначення. У ньому вказана дата закінчення призначення – 4 жовтня”, – написав Віталій Глагола.

Довідково:
Гринчук Сергій Іванович народився в місті Житомир 1969 року. Має дві вищі освіти: технічну – радіоінженер та економічну – економіка підприємства. Офіцер збройних сил. Після звільнення із збройних сил України працював на керівних посадах у комерційних структурах м. Житомира, радником голови Житомирської обласної ради, начальником державного управління охорони навколишнього середовища в Житомирській області Мінприроди України, виконавчим директором об’єднання «Міжнародний інститут суспільного розвитку» м. Київ, помічником-консультантом народного депутата України.

Має спеціальне звання – радник податкової та митної справи ІІІ рангу.

Схожі новини

Залишити коментар