Офіційна делегація з китайського міста-побратима Ужгорода – Сіньчжоу завітала в Ужгород та зустрілася з керівництвом міста.

Зокрема, завітали: заступник міського голови Сіньчжоу – Ву Сяантан, начальники управлінь міського господарства – Ван Ляньшен, економічного розвитку – Лю Юнфей, планування та природних ресурсів – Ван Сянмінг, закордонних справ – Лі Сююнь та спеціаліст управління закордонних справ – Сінь Кілі.

Богдан Андріїв привітав гостей і відзначив, як швидко минув час відтоді, як під час відзначення Дня Ужгорода минулого року із Сіньчжоу підписали Меморандум про партнерство, додав, що незабаром очікується приїзд в Ужгород Надзвичайного та Повноважного Посла Китайської Народної Республіки в Україні.

Міський голова Ужгорода наголосив, що Китай – велика країна з багатою історією, культурою і особливо важливою є економічна співпраця, міська влада Ужгорода, зі свого боку, сприятиме залученню українського бізнесу до співпраці з китайськими партнерами. «Ми зацікавлені в інвесторах», – сказав Богдан Євстафійович.

Ву Сяантан передав вітання від міського голови Сіньчжоу, зокрема з Днем Ужгорода, який відзначатиметься незабаром. Відзначив, що китайська сторона дуже зацікавлена в налагодженні економічного співробітництва і запросив на міжнародну конференцію в їхньому місті у жовтні.
Зокрема, там же планується і підписання ще одного документа – Угоди про співпрацю Ужгорода та Сіньчжоу.

Гості вручили традиційні китайські сувеніри та отримали фотоальбоми на згадку про Ужгород.

Джерело: Ужгородська Міська Рада

Схожі новини

Залишити коментар