Поліція Закарпаття вилучила у водія 2 кілограма амфетаміну

8 червня в смт Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області співробітники Нацполіції вилучили 2 кг метамфетаміну, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття

“У ході відпрацювань в рамках операції “МАК” співробітники поліції зупинили для перевірки автомобіль Skoda Superb. Однак, водій збільшив швидкість, під час переслідування поліцейськими здійснив два ДТП, після чого зник у лісі”, – йдеться в повідомленні.

У ході оперативних заходів правоохоронці розшукали авто та його власника в 2 км від місця події. При огляді автомобіля було виявлено пакет з речовиною, схожою на психотропну, вагою 2 кг.

“Експрес-тест встановив, що це метамфетамін. Загальна вартість вилученого становить близько 2 млн гривень. Фігурант затриманий”, – повідомляє поліція.

За даним фактом розпочато провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу (“Зберігання наркотиків з метою збуту в особливо великих розмірах”). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Схожі новини

Залишити коментар