Правоохоронці області затримали декількох розшукуваних злочинців

Правоохоронці встановили осіб, які причетні до крадіжок в місті Ужгороді, Мукачеві та на Тячівщині.

За усіма фактами майнових злочинів відкриті кримінальні провадження.

Правоохоронці Ужгородської поліції розкрили крадіжку майна з квартири місцевого жителя. У скоєнні злочину працівники кримінальної поліції підозрюють 26-річнного мешканця Ужгорода. З квартири, яку винаймав фігурант справи, він викрав телевізор та побутову техніку на суму майже 8 тисяч. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Встановили правоохоронці й особу причетну до крадіжки двоколісного транспортного засобу. Велосипед викрали з під‘їзду багатоповерхівки на вул.Можайській в Ужгороді. Як встановили працівники поліції, крадіжку скоїв 30-річний непрацюючий місцевий житель. Слідство у цій справі триває.

Крадіжку продуктів харчування з місцевого супермаркету розкрили працівники Мукачівського відділу поліції. Поліцейські встановили та відшукали особу, причетну до злочину. Крадієм виявився 53-річний місцевий житель. З торгового центру мукачівець викрав продукти харчування на суму 3 тисячі гривень. Кримінальне провадження слідчі відкрили за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Тячівського відділу поліції минулої доби розкрили три крадіжки. Зокрема, з підсобного приміщення будинку тячівця викрали два велосипеди та мотокосу. Місцеві правоохоронці оперативно розкрили цей злочин. У його скоєнні підозрюється 37-річний непрацюючий мешканець Тячева. Крадене майно потерпілого вилучили поліцейські під час обшуку помешкання фігуранта справи. Кримінальне провадження розслідується за ч.3 ст.185 ККУ.

Також правоохоронці встановили особу причетного до крадіжки велосипеду з будинку мешканця селища Буштино. Як встановили слідчі, крадіжку скоїв 30-річний односелець потерпілого. Речовий доказ вилучено. Також цей чоловік підозрюється в крадіжці трьох велосипедів з приватного будинку у Тячеві.

За обома фактами крадіжок триває досудове розслідування. Фігуранта справи перевіряють на причетність до вчинення подібних злочинів, скоєних на території району.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Схожі новини

Залишити коментар