В Ужгороді молоді поети в неформальній обстановці зачитали свої вірші (ФОТО)

30 березня в мистецькому просторі “Smart point” пройшла неймовірна зустріч талановитих людей Закарпаття та гостей з інших міст

Коли Ужгород готувавя до сну, деякі з місцевих жителів тільки збиралися провести теплий вечір з приємною компанією під звуки гітари, бонго та неймовірного глюкофону. Так, 30 березня, у вільному просторі “Smart point”, що знаходиться на вулиці Швабській, читали вірші.

Тори Ром
Alina Storozh

Організатори облаштували локацію так, щоб кожен з гостей відчував себе комфортно. Присутні пили чай та слухали поетів, яких на вечорі було п’ятеро, кожен зі своєю історією та стилем. Зустріч доповнювала ще й жива музика у виконанні групи “Едем” – хлопці самі пишуть тексти своїх пісень. Здивувала присутніх і Агата, яка принесла з собою дивовижний інструмент – глюкофон, що зачепив струни душі кожного. Під час кави-брейк молоді люди ділилися враженнями, обговорювали свої та чужі твори.

Зокрема власниця закладу Олександра Кірій зауважила, що це вже другий поетичний вечір в “Smart point”.Ідея влаштувати неформальний поетичний вечір прийшла сама собою, оскільки в наших колах є багато поетів-аматорів, які хочуть, щоб їх почули. Ми хочемо і надалі рухатися в цьому напрямку і розширювати коло наших знайомств, запрошувати все нових людей, яким є що прочитати на публіку”. 

Олександра Кірій зізналася, що вони готові підтримувати талановиту молодь, можуть допомогти навіть з виданням власної збірки.

На завершення вечору оголосили “вільний мікрофон” – присутні гості могли зачитати свої твори.

Зазначимо, що в Ужгороді наразі “Smart point” є єдиним вільним простором, де молоді люди просувають свою творчість, знайомляться та діляться враженнями.

 

Список поетів, присутніх на творчому вечорі:

Тори Ром
Вова Корецький
Дмитро Емець
Olya Bidyuk
Alina Storozh

Схожі новини

Залишити коментар