На Закарпатті у приміщенні управління соцзахисту виявили таємно вмонтовану камеру відеозапису

Цього четверга (28.03) працiвники управлiння соцiального захисту населення Свалявської районної державної адмiнiстрацiї виявили в своєму примiщеннi таємно вмонтовану камеру вiдеоспостереження.

Камеру, очевидно, встановили в нiч на четвер, причому дуже непрофесiйно, тому працiвники одразу її знайшли. Пiсля офiцiйної заяви в правоохороннi органи невiдомi люди не криючись демонтували залишки проводiв i втекли. Нижче подаємо текст доповiдної записки з цього приводу (прiзвища посадових осiб заштрихованi), йдеться на сайті Геннадія Москаля.

– Працiвники рiзних установ (у тому числi пiдроздiлiв мiсцевих адмiнiстрацiй) уже неодноразово виявляли в своїх примiщеннях таємно встановленi прилади спостереження, – коментує подiю Геннадiй Москаль. – Про деякi випадки ми повiдомляли публiчно. Я як колишнiй правоохоронець мушу сказати з цього приводу таке – або нашi силовики хай виконують свою роботу професiйно, або хай взагалi не беруться за неї.

Хотiв би почути, що «професiоналiв», якi встановлювали обладнання в свалявському соцзахистi, звiльнили з роботи або хоча би притягнули до вiдповiдальностi за провал. До речi, жодного судового вироку з усiх цих спецоперацiй iз таємними вiдеозаписами ще не було. i це найоб’єктивнiша оцiнка роботи правоохоронцiв.

Схожі новини

Залишити коментар