Нетверезі закарпатці продовжують порушувати правила дорожнього руху

Випадки керування авто в нетверезому стані працівники поліції області зафіксували в Мукачівському, Свалявському, Хустському та Рахівському районах. На всіх правопорушників складено відповідні адмінматеріали

Вчора, 16 березня, працівники групи реагування патрульної поліції у селі Кольчино Мукачівського району зупинили водія «ВАЗ 2107». Чоловік рухався на автомобілі  з вимкненою фарою в темну пору доби. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. На місцевого мешканця правоохоронці склали відповідні адмінматеріали.

Ще одного нетверезого водія працівники поліції Мукачівщини зупинили в селі Іванівці. Місцевий житель порушував правила дорожнього руху, рухаючись на незареєстрованому скутері.

Свалявські правоохоронці зафіксували випадок керування автотранспортом напідпитку в райцентрі. Поліцейські склали адмінматеріали на нетверезих водія та пасажира «Ford» на іноземній реєстрації. Водій не ввімкнув поворотник при здійсненні маневру, а також передав керування автомобілем своєму пасажиру, який теж перебував напідпитку.

Хустські поліцейські зупинили трьох нетверезих водіїв. Один із них – мешканець Сокирниці, рухався однією з вулиць села із вимкненими світловими габаритами. Медосвідчення показало 2, 2 проміле алкоголю в крові водія. Ще двох нетверезих водіїв правоохоронці зупинили в місті Хуст. Водії «Audi A6» та «Mitsubishi Outlander», обидва жителі Тячівщини, не зупинилися на вимогу дорожнього знака. На водіїв склали відповідні адмінматеріали.

Того ж дня ще один адміністративний протокол за керування в нетверезому стані склали працівники поліції Рахівщини. Мешканець села Костилівка рухався на мотоциклі без державного номерного знака та без захисного шолома. Медосвідчення в лікарні показало 1,62 проміле алкоголю в крові водія.

Усі складені адмінматеріали за керування в нетверезому стані та інші порушення правил безпеки дорожнього руху буде передано до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Схожі новини

Залишити коментар