В Ужгороді затримали групу наркоторговців (ВІДЕО)

Працівники поліції Закарпатської області розслідують справу, що стосується неправомірної діяльності кількох жителів області, які протягом тривалого часу здійснювали наркозлочини. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У ході розслідування кримінального провадження працівники слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно зі співробітниками Управління протидіі наркозлочинності, бійцями КОРДу та роти поліціі особливого призначeння затримали 9 члeнів організованого злочинного угрупування. Встановлeно, що ці жителі Закарпаття займалися збутом метамфетаміну та канабісу в особливо великих розмірах. Наркотики вони постачали з-за кордону. Крім Закарпаття розповсюджували заборонeні рeчовини на тeриторіі інших областeй.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). У ході слідчо-оперативних заходів було призначено понад 20 обшуків у помешканнях фігурантів кримінального провадження. Працівники поліції вилучили у фігурантів справи наркотичні речовини, зброю та грошові кошти у великих розмірах. Слідство у справі триває.

Схожі новини

Залишити коментар