На Тячівщині п’яний зловмисник проник до будинку та побив 80-річну жінку

У селі Дулово Тячівського району чоловік проник до будинку 80-річної жінки і, погрожуючи ножем, забрав 10-літрову пляшку вина. Особу розбійника встановили. Слідство у справі триває

Вчора, 5 серпня, правоохоронці Тячівщини отримали повідомлення про напад на 80-літню жительку села Дулово. На місці події поліцейські з’ясували, що близько 22:00 в житло пенсіонерки, яка проживає сама, проник розбійник. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він погрожував жінці ножем, а потім кілька разів вдарив пенсіонерку руками в обличчя. Із приміщення чоловік виніс 10-літрову пляшку вина домашнього виробництва.

У результаті роботи працівників Тячівської поліції, особу нападника вдалося встановити. Поліцейські з’ясували, що у скоєнні правопорушення обґрунтовано підозрюється 37-річний односелець потерпілої, раніше судимий за крадіжку з проникненням.

У діях чоловіка вбачаються ознаки правопорушення за статтею 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Обставини справи встановлюють слідчі, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Схожі новини

Залишити коментар