“Ужгородська регата-2018”: Відомо, коли відбудуться водні змагання на річці Уж

Традиційно літній відпочинок в Ужгороді не обходиться без регати на річці Уж, в цьому році 29 липня організатори збирають команди на різних плав засобах.

Оригінальність, кумедність та спортивний інтерес – це “Ужгородська РЕГАТА 2018”.
Неділя 29 липня – змагання на воді визначать переможців у 4-х номінаціях. А де будеш ти?
Правила для учасників:

Для участі у змаганнях потрібно зареєструватись. Форма для реєстрації за посиланням: Реєстрація команд учасників Ужгородська регата 2018

До участі запрошуються будь-які не моторні плавальні засоби – човни, надувні човни, плоти і т.д. Вітаються саморобні конструкції, оригінальний декор і костюми.

Кількість членів екіпажу не обмежена, але до фінішу “судно” повинно прийти з повним складом екіпажу.

Внесок з “судна” – 50 грн.

Старт – пляж біля Підзамкового моста (правий берег)

Фініш – за мостом Масарика, біля ресторану “Уж-Венеція” (лівий берег)

За результатами Регати будуть нагороджені переможці в таких номінаціях:

“Летючий Голландець” (найшвидше судно)“Веселий Роджер” (найоригінальніше судно)“Чорна каракатиця” (найшвидше судно серед саморобних)“Ноїв ковчег” (найчисленніший екіпаж)Цікаво, що “Ужгородська РЕГАТА” не обмежується тільки запливом. На фініші будуть проведені різні змагання та конкурси.

Примітки:

За безпеку на Регаті відповідають самі учасники. Слідкуйте за дітьми, перевірте надійність плавзасобів. Річка Уж у цей період дуже мілка, але про безпеку на воді треба дбати.У випадку незадовільних погодних умов або стану річки Регата може бути перенесена на пізніший термін, про що буде повідомлено додатково.

Довідка:

Перша “Ужгородська РЕГАТА” відбулася 11 липня 2010 року.За підсумками рейтингу туристичного сезону 2010 Турінформ Закарпаття –  “Ужгородська Регата” перемогла в номінації “Краща туристична анімація-2010”.

Схожі новини

Залишити коментар