За бандитизмом в Ужгороді стоїть колишній перевертень у погонах

Ужгородка Альбіна Петрова продовжує інформувати ужгородців про небезпеку, яка чатує на них у місті. Цього разу жінка розказала про досі приховувані аспекти з життя колишнього правоохоронця-перевертня у погонах Михайла Данила та його зв’язки, за допомогою яких, він уникає відповідальності за скоєне:

За бандитизмом в Ужгороді стоїть колишній перевертень у погонах Михайло Данило.

Відчуваючи власну безкарність, він намагається встановити у місті свої порядки. Те, що йому досі не довелося відповісти за свої злочини по Закону, можна пояснити тільки одним: за Данилом стоїть хтось із правоохоронців, точніше, із вищого керівництва поліції області. Адже, нагадаю, що у минулому Михайло Данило був у лавах міліції. Хоча назвати його діяльність правоохоронною – собі збрехати. Будучи міліціонером він займався кришуванням злочинності та використовував власне становище для налагодження власних бандитських схем. Свого часу Михайло Данило під час виконання службових обов’язків битою побив охоронця приватної фірми «Гріді».

Після того, як представник «Security» відмовився безкоштовно запустити Михайла до нічного клубу «Каштан», перевертень у погонах вирішив розквитатися з ним. Чоловіка відвезли до міськвідділу, і Михайло Данило власноруч відлупцював його битою. За усім цим спостерігали колеги мусорського покидька, проте жоден з них не заступився за юнака. Вже тоді було зрозуміло, що одним випадком таке безчинство не завершиться. Правда у майбутньому до всього додалися ще й шантажування свідків його злодіянь.

Користуючись колишніми зв’язками, цей пройдисвіт і сьогодні здійснює тиск на людей в погонах, змушуючи їх покривати його неправомірну діяльність. Сам же у той час не гребує нічим. Від його рук постраждали громадяни у різних куточках Закарпаття. Йому чужі поняття не тільки бандисткі, але й людські. У той час як кривдити членів сім’ї опонента – дружин та дітей – у нормальному світі вважається найганебнішим вчинком, цей тип дозволяє собі неприпустиме. Про факт свого побиття та три інші порушені станом на 2012 рік справи проти Данила розповів потерпілий від рук цієї тварини охоронець Валерій Гудзан:

«Я маю виписку, де лише стосовно Данила порушено чотири кримінальні справи каже Валерій Гурзан. — А саме: моя кримінальна справа № 9708206 ст.365 ч.2. Друга кримінальна справа відносно Богдана і Данила №9711507ст. 365 – … У Перечинському районі вони потерпілого сажають до себе в машину, вивозять в ліс, роздягають, б’ють та обливають бензином. Вони бандити з великої дороги. Потім Данило і Богдан сідають в машину і їдуть геть. Далі відносно Данила – в 2007 році — кримінальна справа № 9710307 за незаконне проникнення до житла, яка закрита апеляційним судом. 29.02.2008 року порушена Львівською прокуратурою за ст.365 ч.3 кримінальна справа № 1800085. Батько товариша Данила Соколов має фури. Одна із них зламалася на Львівщині. Відтак її загнали на ремонт на ТОВ «ІНТЕРТРАК ПЛЮС».

Після цього приїжджає Данило з Богданом беруть директора цієї фірми, б’ють його по голові, забирають більше 60 тисяч доларів і кажуть – це фура твоя і їдуть звідти. Справу залишають на розгляді у Львові. Далі – 18.08.2007 року порушена кримінальна справа №6110307. Богдан і Данило нічого не робили і начальник запропонував на заслуховуванні дати їм догани. Вони прямо в кабінеті б’ють начальника і після того, як він пише заяву у нього загораються вдома двері. 12.06.2009 року — кримінальна справа №1130409 спалюють співробітнику відділу внутрішньої безпеки Дьордяю Володимиру його автомобіль марки «Мазда». Він працював по ним і в один прекрасний момент машина горить. 01.09.2010 року у Великоберезнянському районі № 1406910 згорів будинок Мокрянина Миколи– колишнього співробітника ВВБ в Закарпатській області, який працював по Львівській справі. 17.02.2011 року загорається автомобіль адвоката Зеленяка, який захищає потерпілих по Перечинській справі, де проходять Богдан і Данило. 16102011 року загорається автомобіль «Фольксваген-туран», який належав заступнику начальника УМВС в Закарпатській області полковнику міліції Петрицюку. Останній не давав звання цим міліціонерам. https://ord-ua.com/…/vin-biv-mene-rukami-a-potim-pishov-za…/
Але відповідати за скоєне Данило не хотів, а отже пішов на те, що 10.08.2011 року з суду було викрадено приблизно вісім томів його справи. Документи пропали з суду після того, як Данило зі мною не домовився з Гудзаном про «мирову».

У підсумку, як ви зрозуміли, єдина справа, яка дійшла до логічного завершення й була справою самого Гудзана. Інші провадження судом були закриті через відсутність ґрунтовних доказів.

Пізніше свою репутацію Михайло Данило намагався відбілити. Для цього ним було інсценовано замах на своє життя, а також підпал його авто. Однак план бандита розкусили і ці інформприводи великим резонансом не обросли. Не враховуючи звичайно проплачених самим Данило прес-конференцій, де він виступав у ролі жертви, на яку його ж колеги міліціонери готували замах. https://zakarpattya.net.ua/…/90947-Na-Zakarpatti-militsione…. Цікаво, що інформпідтримку у всіх цих темах бандиту надавали засоби масової інформації, що на Закарпатті користуються славою як «жовта» преса.

Тоді явно простежувався зв’язок Данила з кимось із правоохоронців, які були в системі на той час. Пізніше з’ясувалося, що бандит співпрацює з міліціонером з відділу боротьби з торгівлею людьми Володимиром Поляком. Раніше вони з Поляком працювали разом у міськвідділі. Сьогодні обидва уже звільнені з ОВС, проте співпраця між ним та його колишнім колегою триває. Саме «корєш» по роботі познайомив Данила з нинішнім керівником відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Юрієм Роговим, через якого екс-перевертень у погонах вирішує свої особисті питання сьогодні. Можна припустити, що і переправа нелегалів, на доходах, від якої нечесний бізнесмен заробив свої статки, проходить під контролем відповідного керівництва з ГУНП Закарпаття.

Паралельно діючий керівник відділу вирішує питання щодо Данила з вищим керівництвом поліції краю, і завдяки Роговому сьогодні скандальний «бандит» з мусорською натурою продовжує вільно пересуватися містом зі зброєю і вчиняти провокації відносно невигідних йому людей. Більше того, свою манеру поведінки він намагається нав’язувати іншим, у тому числі і молодому поколінню закарпатців. Але про це трошки згодом”.

Схожі новини

Залишити коментар