Журналістка повідомляє про вибухи на Ужгородщині

На Ужгородщині у ніч на четвер пролунали вибухи. Детально про пошкодження та особу підривача розповіла у мережі Фейсбук журналістка Лора Приходько

Закарпатська журналістка Лариса Приходько на своїй сторінці у Фейсбук інформує про злочин, скоєний у селі Холмок на Ужгородщині. Зі її слів, до подвір’я місцевого мешканця кинули вибуховий пристрій. Підмітила журналістка і те, що немає реакції та інформування від правоохоронців.

«Здається пошкоджено дві машини і частину будинка. Правоохоронці ні пар із вуст. Раз тихо, значить , або нічого не було, або щось було не так. Хто знає подробиці і може поділитись інформацією, напишіть будь ласка, в приват. Анонимність гарантую», – пише користувачка ФБ.

Уже незабаром допис було оновлено новою інформацією, яку нашим журналістам вдалося заскрінити до її подальшого видалення автором. Журналістка озвучила ім’я особи, яка може бути причетною до вибуху.

І мова – про екс-правоохоронця- перевертня Михайла Данило. Цікаво, що ім’я перевертня у погонах, який розхитує ситуацію у краї, звучить уже не вперше. Раніше про його неадекватну поведінку писала ужгородка Альбіна Петрова. Сьогодні ж про безчинства Данила говорить уже більш відома у краї особа.

Чи зроблять правоохоронці хоч щось для того, щоб покарати реальних злочинців – побачимо уже незабаром, проте доки бандити на волі бути впевненим у своїй безпеці – не може, на жаль, ніхто.

Схожі новини

Залишити коментар