Кримінальний Ужгород: Екс-перевертня у погонах звинувачують у озброєному нападі та викраденні людини

У соцмережі Фейсбук з’явилася інформація щодо подій, які нещодавно набули резонансу в Ужгороді.

В Ужгороді діє злочинне угрупування, на чолі якого стоїть екс-перевертень у погонах, недобандит Михайло Данило. Про це у мережі Фейсбук пише ужгородка Альбіна Петрова. Жінка стверджує, що їй відомо, хто займається розхитуванням ситуації в Ужгороді, та хто стоїть за підготовкою розбійних нападів і викрадень людей у обласному центрі Закарпаття. Далі – пряма мова:

До уваги ужгородців! У місті діє злочинне угрупування, на чолі якого стоїть особа з серйозними психічними відхиленнями. Я кажу про цинічного недоумка Михайла Данило, який досі не відчув, що бандитські 90-і залишилися у минулому.

Раніше він був ментом з бандитськими замашками, а тепер позиціонує себе як бандит, хоча мусорська натура нікуди не поділася. Для нього немає нічого святого! Для ліквідації неугодних собі осіб, екс-правоохоронець-перевертень Данило застосовує брудну практику тиску на близьких і рідних опонента. У колах авторитетних осіб такі вчинки зневажають та засуджують. Хоча звідки про це може знати людина, котра досі навіть не визначилася з тим, ким він є насправді. Проте люди, котрим цей тип завдав проблем своїми безпідставними погрозами, замахами на здоров’я та іншими безчинствами, пам’ятають усе. Кожен з тих, кого образив Данило, а їх надто багато, бажає йому помститися, тому сьогодні йому може «прилетіти» з різних боків. Серйозні особи марять тим, аби йому помститися за завдані негаразди. За інформацією, яка в мене є з перевірених джерел, саме цей «мусор», який грається в бандита, нещодавно готував напад на приватне помешкання в Ужгороді. На місці злочину Данило відкрив вогонь з вогнепальної зброї. Гільзи разом із записами з камер спостереження уже є у правоохоронців. На відео чітко видно обличчя осіб, які були у цьому авто, що, сподіваюся, дозволить поліції ідентифікувати злочинців. До речі, не виключено, що на момент скоєння цього нападу екс-перевертень у погонах міг бути під кайфом, адже щоб затягнути одну-дві доріжки для нього труднощів не складає.  Особливо, враховуючи, що він сам організовує крупні поставки наркотичних засобів до різних регіонів країни та за її межі, довго шукати дозу йому не доводиться. Систематичний наркотрафік, який контролюється Данилом, не помічає ніхто з правоохоронців, а тим часом цей цинічний тип дозволяє собі вчинки, які засуджуються у всіх колах авторитетних осіб. Серед нещодавнього також – викрадення людини в Ужгороді. Сьогодні я маю чіткі докази, що у злочині, який мав місце 12 червня після обідньої пори, замішаний Михайло Данило.

У самому процесі викрадення зафіксовано авто марки Mitsubishi Pajero чорного кольору, що належить особам з оточення «мусора». До речі чоловіка, якого викрали, досі не знайшли, так само як і причетних до незаконного його поневолення. У поліції дані записи є, з деталізацією номерного знаку та іншими подробицями. Проте, станом на сьогодні злочинців досі не знайшли. У зв’язку з цим, складається враження, що наші правоохоронні органи працюють так, щоб ненароком не вийти саме на справжнього організатора злочинів. А це може бути пов’язане тільки з одним. Данило, користуючись давніми зв’язками, чинить тиск на поліцію та прокуратуру”.

 

Інформація у мережі набула резонансу. Ужгородці активно долучилися до поширення та коментування допису.

 

Схожі новини

Залишити коментар